BURSA / YILDIRIM - Şerif-Rabia Kutlucan Ortaokulu

Fethullah ÇELİK - Okul Müdürü

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Muş ilinde, Lisans Öğrenimini Van 100. Yıl Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünde 2002 yılında tamamlamıştır. Aynı yıl Bursa ili İnegöl İlçesinde matematik öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Akabinde farklı illerimizin farklı okullarında matematik öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2013 yılında Yüzüncü yıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında Tezli yüksek lisansını tamamlayarak Eğitim Yönetimi Uzmanı ünvanını almıştır. Bu süreçte birçok İlin eğitim sorunları ve çözüm önerileri konulu çalıştaylarında aktif olarak bulunmuş, eğitim yönetimi üzerine çeşitli dergilerde makaleleri yayınlanmıştır. Hacettepe Üniversitesinde gerçekleştirilen 6. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresinde Okul Yönetimi konulu sunum yapmıştır.  İlçemiz Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdürlüğünden sonra Haziran 2020´de okulumuzda okul müdürü olarak görevine başlayan, iyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Eğitim Yönetimi uzmanı Okul Müdürümüz Fethullah ÇELİK, evli ve 3 çocuk babasıdır.