BURSA / YILDIRIM - Şerif-Rabia Kutlucan Ortaokulu

E TWİNNİNG VİZYONUMUZ

Kurumumuz Şerif Rabia Kutlucan Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri; geleceğe ışık tutacak, 21. yüzyıl becerilerine sahip, sürekli gelişen ve kendini yenileyen, dijital ve teknolojik yeteneklerini geliştirmeye  çalışan, iletişim becerileri yüksek, kültürlerarası anlayışa sahip ve geleceği şekillendirecek bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu amaçla birçok projeye ev sahipliği yapmakta ve katılım sağlamaktayız. Kurum olarak hem ulusal hem de uluslar arası platformlarda yer alabilmek için, çeşitli kültürlere açık olarak öğrenme ortamlarımızı çeşitlendirmekte , birey ve toplum bilincini oluşturmak için öğrencilerimize ve velilerimize rehberlik etmekte, öğrencilerimizi hem akademik hem de ahlaki değerlere sahip bireyler  olarak yetiştirmeye çalışmaktayız. Erasmus, Tübitak, Teknofest,      e Twinning gibi birçok projede yer almaya çalışarak eğitimde yeni teknolojilerden faydalanıp kurum kültürümüzü ve teknolojik kimliğimizi arttırma; kurum içi işbirliğimizi kullanarak hedefe yönelik çabamızı sürdürmeye; bilgiyi şekillendiren, sorunlara çözüm üreten, bilinçli bireyler yetiştiren bir kurum olmaya çalışmaktayız.

Fethullah ÇELİK

E TWİNNİNG NEDİR?